24 Aralık 2020 Perşembe

Voltaj ayarlı güç kaynağı

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Power Supply Güç Kaynağına Nasıl Çevrilir. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


V çıkış gerilimine sahip güç kaynakları en çok tercih edilen kaynaklar olsa da piyasada çok daha yüksek değerlere sahip ayarlı güç kaynakları da satılmaktadır. V arasında çıkış voltajı ayarlanabilir. Payarlı direnci hareket ettirilir. Daha sonra Psaat yönünde çevrilerek maksimum voltaj okunur. Ppotansiyometresi sürekli akım sınırlaması yapabilmek için istenilen değere getirilir.


Devre çıkışı ters bağlantılara. Her güç kaynağı böyle midir ? Arkadaşlar, uzman elektronikçi değilim. Sadece meslek lisesinin 1. Bu sebeple sizin için basit görünün şeyler bana karmaşık geliyor. Yardımcı olabilirseniz minettar olurum.


Ben bu devrenin çıkışından 32. Tablo güç kaynağını değişik yük akımlarında test etmek için, çeşitli voltaj ve güç direnci kombinasyonlarını listelemektedir. Aynı gün kargo, kapıda ödeme kolaylığı ve kredi kartına taksit avantajlarıyla şimdi sipariş verin! Güç kaynakları , ayarlı güç kaynakları ve ayarlı adaptörleri indirimli, uygun fiyatlara Direnc.


Bilgi ve şeması aşağıda görebilirsiniz. Elimdeki trafonun çıkış voltajı nedeniyle ben - volt olarak projeyi yapacağım ama bu devre ve uygun transistörlerle yapmak isteyen. Kardeşim,nerdeyse diyeceğim ki iyiki bozulmuşda kurtulmuşsunuz. Hadi ayarlı olsaydı neyse ama sabit 12V çıkış için gerçekten giriş voltajı çok yüksek. Olurmu evet 0-23VDC aralığında bir ayarlı güç kaynağı olur.


Aşırı yük ve akım koruması ile ürün güvenliği maksimum düzeye çıkartılarak tasarlandı. Merhaba arkadaşlar Sitemizde bulunan volt amper ayarlı güç kaynağı ile kullanabileceğiniz, hem gerilimi hem de akımı aynı anda. Akım kontrolü için potansiyometreyi kıstığımda lambanın çektiği akım düşmeye başladı. Tam Regüleli Bir Güç Kaynağıdır.


Test İçin Bağladığınız Cihazlarınızın Kaç Amper Akım Çektiğini. Boyutları : 1X 1X 332mm. Bu şekilde voltaj kaynağı olarak kullanılabilmesinin yanında sabit akım kaynağı olarak da kullanılabilir. Ayarlanabilir akım sınırlaması olduğundan, kısa devre korumalı olduğu da aşikardır.


Voltaj ayarlı güç kaynağı

Giriş voltaj en fazla 40V a kadar çıkmaktadır. A yükü sürebilecek kapasitesi vardır. Otomatik voltaj ve akım stabilizasyon dönüştürme, herhangi bir harici kullanım için hasarsız, geçerli sınırlama koruması. TL den başlayan taksitlerle!


Akım değeri miliamper ve amper olarak ayarlanabilmektedir. Akım sınırlama özelliği mevcuttur. LM31 ayarlanabilir bir voltaj regülatörüdür. Eğer 12V’luk bir akünüz varsa, bu entegreyi kullanarak, kendinize 1. Ama bu kadar kapsamlı bir projeye girişmek istemiyorsan, bir diğer seçenek LM3ile ayarlı bir güç kaynağı yapabilirsin.


Voltaj ayarlı güç kaynağı

Ama bunun dezavantajı, çıkış voltajı minimum 1. Bu arada ila sıfır voltaja inmesi önemlimi. Hoşgeldiniz, Picproje Elektronik Sitesi. Osman hocam, aynı şemayı ben kullanıyorum. AC de, 1çıkış kullandım benim tek sıkıntım aşırı ısınma oldu.


Bu gibi durumlarda farklı voltaj değerlerinde adaptör, pil veya regülatörler kullanmak yerine ayarlanabilir bir DC güç kaynağı kullanmak çok daha pratik hale geliyor. Tdk-Lambda,Lambda,Nemic Lambda,Densei Lambda,TDK-Lambda,Eaton-Powerware,Weir,LED Güç Kaynağı , LED Sürücü, LED Driver,Smps,DC Güç Kaynağı ,Din-Rail güç. Voltaj Regülatör Çeşitleri. Ayarlı bir güç kaynağı kullanarak devrelerimizi dilediğimiz voltajlarda besleme imkanı elde ediyoruz.


Akım voltaj ayarlı ATX smps güç kaynağı modifiye. Volt Amper Ayarlı Güç Kaynağı. Aşağıda görmüş olduğunuz devrede yaygın olarak kullanılan güç kaynağı çeşididir.


Amper trimpotu ile de Akım kalibrasyonu yapılacaktır. Sunline 305D DC Ayarlı Güç Kaynağı ürününü Ayarlı Güç Kaynakları kategorisinden incelyebilir, Sunline 305D fiyat için teklif iste formunu doldurabilirsiniz. Burada önemli olan amper çekilirken bu transistörün üzerinde düşecek voltaj ve dolayısıyla harcanan güç en önemli noktadır. Bu transistörün üzerinde oluşacak ısı ve bunun dağıtılması en büyük sorundur.


Voltaj ayarlı güç kaynağı

Yayınlanan içerikte hakaret, telif hakkı, politik ve ideolojik, warez, spam, haksız menfaat veya yasa dışı bir paylaşım olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin. Aynı ihtiyaçlardan yola çıkarak masaüstü bilgisayar üreten firmalar kasanın içinde bulunan güç kaynağını bütün bu voltaj değerlerini gerekli amper düzeyinde sağlayacak şekilde tasarlamışlar. Bize bu noktada düşen tek şey uygun değerleri seçip kendi ayarlı güç kaynağımızı oluşturmak.


Sunline 305DA DC Ayarlı Güç Kaynağı Bilimsel araştırma, ürün geliştirme, laboratuvarlar, üniversiteler ve dizüstü bilgisayar tamiri, elektronik üretim için tasarlanmış PS serisi DC güç kaynağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar