29 Kasım 2020 Pazar

Yüksük sıkma penseleri

Yüksük sıkma penseleri

Geri açılma yayı mevcuttur. Sapları plastik izolelidir. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Delme Vidalama Makineleri. Kırıcılar ve Kırıcı Deliciler.


Yüksük sıkma penseleri

Zımparalar, Planyalar ve Frezeler. Kısa Silindirler Uzun Silindirler Multi Sistem Silindirler. Merhaba :) Atölyemi nasıl kurduğumu anlattığım video serisinin ikinci videosu. Bu videoda kullandığım bazı alet ve gereçlerin linklerini aşağıda bulabilirsiniz. Kablo Bağları ve Aksesuarları.


Teklif Sepetinizde ( ) Ürün Bulunmaktadır ANA SAYFA I HAKKIMIZDA I MARKALAR I İLETİŞİÜRÜN ARAMA : Ara : Ürünlerimiz: PANOWELL: OPAŞ PAKO ŞALTER. RENNSTEIGhırdavat,nalbur,bosch,izeltaş,anahtar,matkap,taşlama,akülü,vidalama,kırıcı,fön,sıcak hava, yüksük ,pabuç,faston, yüksük sıkma ,pabuç sıkma. Potansiyometre ve Dial Çeşitleri. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Elta Ayarlı Pense 2Mm. Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) Bu kategoride ürün bulunamadı. Solar Güneş Panelleri Akü Çeşitleri Jel Akü.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Teknik Özellikler PDF Oluştur × PDF Oluştur TEKNİK BİLGİLER AKSESUARLAR. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz. Segman Penseleri (Otomotiv İçin) Standart Tip Marangoz İşkenceler Super Knips Keski Takım Çantaları Tek El Kenar İşkencesi. Cır-cırlı sıkma mekanizması ve kuvvet ayarı mevcuttur.


Yüksük sıkma penseleri

Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış. Ekipmanlara bağlanan kabloların giriş uclarına mutlaka yüksük takılarak ve yüksük sıkma penseleri ile sıkılmalısır. Pano saç kabini seçilirken panonun içine monte edilecek malzemelerin ne kadar yer kaplayacağı hesaplanır ve uygun şekilde saç pano alınır.


Mekanik sıkma penseleri her tip kontağı güvenli ve rahatlıkla sıkmak için kullanılır. Her tip kontak işlenir – yüksük , kablo pabucu veya koaksiyal. Konnektörler Konnektör ürün gamı 0. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


ArımanShop Stoklarında Mevcuttur. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. TL (KDV Dahil) İndirimli 37TL (KDV Dahil) Kategori: YÜKSÜK SIKMA. CK-CK-CK-SGT-SGT-SGT-38. Teslim süresi ortalama (üç) iş günüdür.


YYT-YÜKSÜK SIKMA PENSESİ. KABLO SUNU YÜKSÜKLER Benzer Ürünler BİZİ TAKİP EDİN. YAC-YÜKSÜK SIKMA PENSESİ. Uygulanmak istenilen kablo yüksüğü boyutuna otomatik ayarlama. Zorunlu blokaj (kaldırılabilir) sayesinde sabit kalan sıkma kalitesi.


Yüksük sıkma penseleri

Fiber Optik TestSonlandirma F. TL’ye Varan MaxiPuan Kampanyası! PEW sıkma penseleri. Alman malı, hızlı ve güvenilir, önden takılır. Anasayfa Hakkımızda Bize Ulaşın Site Haritas ı. KABLO UCU SIKMA PENSELERİ : HİDROLİK PAPUCU SIKMA PENSESİ. Klemens ve Pano Malzemeleri.


Uzunluğu 1mm olup , 3kg ağırlığındadır. Başlangıç yıllarında yalnızca izoleli kablo pabuçları üretimi ve satışı konusunda faaliyet göstermekte iken, günümüzde çeşitli standartlarda sıkmalı tip kablo pabuçları, çok çeşitli mekanik kablo kesme makasları, sıkmalı tip kablo pabucu sıkma penseleri , kablo işaretleme sistemleri, hidrolik kesme makasları. Aradınğınız herşei bulabileceğiniz tek adres.


Weller SP-Kalem Tipi Havya. Endüstriyel Temizlik Ürünleri. Sıkma Kapasitesi :6-mm².

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar